top of page
CDL_2176.jpg

Regulier Ticket

€ 360

inclusief

3 x overnachtigen

3 x maaltijden/dag

Jongeren Ticket 16j-24j

€ 250

inclusief

3 x overnachtigen

3 x maaltijden/dag

Elder Ticket +67j

€ 250

inclusief

3 x overnachtigen

3 x maaltijden/dag

Vrouwenfonds

We willen vanaf dit jaar de hand toereiken aan vrouwen die het financieel moeilijk hebben. Hiervoor hebben we een Vrouwenfonds gecreëerd waar jij aan kan bijdragen via een donatie-optie bij de aankoop van je ticket. Je kan zelf kiezen welk bedrag je extra wil schenken en elke bijdrage gaat rechtstreeks naar een ticket voor een vrouw die het financieel moeilijk heeft. Zo krijgen ook zij de kans om naar het festival te komen.

Nu EXTRA vrouwenfonds tickets beschikbaar.

Praktisch

Praktisch

Locatie

Leistraat 1, 2222 Wiekevorst

Het prachtig Bernheim Helend Land waar Moeder Natuur ons ten volle kan omarmen.

Eten en drinken

Eten en drinken is inbegrepen in het ticket en is volledig vegan. Graag je eigen bord, bestek drinkfles en afdrooghanddoek meenemen.

Bereikbaarheid

Parkeren kan op de locatie zelf.

Je kan met het openbaar vervoer tot Station Heist-op-den-Berg geraken. Van daaruit kan je bus 512 Wiekevorst (halte Wortelbaan) nemen. Het is ook mogelijk om te carpoolen. 

Eet-restricties

Indien je bepaalde dingen niet kan/mag eten, gelieve dit door te geven aan het team via mail naar info@vrouwenfestival.be.

Overnachting

We overnachten samen op het terrein in een eigen tent of camper. Overnachting is inbegrepen in het ticket.

Carpoolen

We moedigen aan om samen te rijden. Via deze carpoollink kan je in contact komen met andere vrouwen om samen te rijden.

Heb je nog praktische vragen?

Benodigdheden

Veelgestelde vragen

 • Wat houdt het in om een vrijwilligster te zijn?
  Als vrijwilligster werk je nauw samen met de coördinatoren en het kernteam en word je ingezet voor taken in de keuken, tijdens workshops, bij het vuurteam, op het terrein, bij de opbouw en afbouw of als EHBO-vrijwilliger.
 • Wat verwachten wij van jou?
  Jouw passie en engagement om hier samen een heerlijk festival van te maken. Bereidheid om je agenda vrij te houden op de afgesproken data en bereidheid om hier op een opbouwende en verbindende manier aan deel te nemen in respect naar elkaar en naar het vrouwenfestival. 100% aanwezigheid op het festival. Gezien we werken met een gesloten cirkel tijdens het festival rekenen we op jouw aanwezigheid op de vooraf afgesproken momenten. Je komt ook vroeger toe dan de deelneemsters. Actief meewerken aan de promotie van het vrouwenfestival, flyers verspreiden, vrouwen motiveren om deel te nemen, delen in facebook, vermelden in je nieuwsbrief,… We nodigen je uit op de medewerkstersdag op pinkstermaandag 29 mei. We creëren verbinding, je maakt kennis met je coördinatrice en verkent Bernheim Helend Land. Heb je ondertussen een vraag? Neem contact op via vrouwenfestival.vrijwilligers@gmail.com (zo kom je terecht bij Ophelie en Ineke)
 • Wat bieden we jou aan als vrijwilligster?
  De mogelijkheid om onderdeel te maken van een fantastisch team van sisters die bijdragen aan het festival. Een werkplanning die ook in grote mate ruimte biedt voor deelname aan het programma. 4 heerlijke en verbindende dagen inclusief maaltijden en overnachting. Help je mee tijdens opbouw en afbouw? Ook dan voorzien wij de maaltijden. Dagelijkse deelcirkels met jouw team zodat je op meerdere niveaus met elkaar in verbinding komt. Een hele mooie korting op je ticket.
 • Welke opties zijn er als vrijwilligster?
  Opbouw & afbraak Je werkt ongeveer 3 dagen: 2,5 dagen voor de volledige opbouw van het festival (van woensdagochtend 9 aug tot vrijdagmiddag 11 aug) en 1 dag voor de volledige afbouw van het festival (‘s avonds 14 aug en dan 15 aug de hele dag). Je bent helemaal vrij tijdens het festival zelf. Is decoratie helemaal jouw ding? Dan kan je ook in aanloop van het festival helpen met het creëren van de deco. Tijdens het festival Je combineert één dag opbouw OF afbouw, met halftijds werken tijdens het festival. We zorgen zo veel mogelijk voor een evenwichtige spreiding zodat je ook echt kan deelnemen en beleven. Tijdens het festival help je mee in de keuken, bar, onderhoud of sanitair, EHBO, praktische voorbereiding van de workshops,... Als vuurvrouw houd je het vuur brandend. Ben je niet bang van wat techniek, dan hebben we een plaatsje voor je in het licht&geluid team. Of je helpt mee bij de opstart van het festival om inkom, camping en parking vlot te laten verlopen.
Contact ticket

Kom in contact

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen?
Laat het ons weten via het formulier hieronder.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page