top of page

Jongerenticket

16 tot 24 jaar

€ 310 

✓ 4 overnachtingen op camping

✓ Vol pension

✓ Deelname aan alle workshops

✓ Dagelijkse zweethutsessies

✓ Toegang tot healing-area

✓ Avondprogramma

✓ Indien gewenst: deelname Jonge Vrouw Initiatie Avalon

CDL_2157.jpg

Standaard Ticket

€ 444 

✓ 4 overnachtingen op camping

✓ Vol pension

✓ Deelname aan alle workshops

✓ Dagelijkse zweethutsessies

✓ Toegang tot healing-area

✓ Avondprogramma

CDL_2181.jpg
Early Bird Ticket

UITVERKOCHT

Elder Ticket

67+ jaar

€ 310

✓ 4 overnachtingen op camping

✓ Vol pension

✓ Deelname aan alle workshops

✓ Dagelijkse zweethutsessies

✓ Toegang tot healing-area

✓ Avondprogramma

387092172_295867599859281_7413964849370539685_n.jpg
Elder ticket

UITVERKOCHT

Vrouwenfonds

Er zijn tickets beschikbaar voor vrouwen met minder financiële middelen. Via een donatie kan je bijdragen aan een ticket voor het Vrouwenfonds. 

Wil je graag naar het Vrouwenfestival komen, maar is de ticketprijs niet haalbaar voor jou? Neem dan contact met ons op. 

Image by Artem Kovalev

New Leading Women

Transformationeel programma binnen het Vrouwenfestival voor leiders, CEO's en ondernemers met aanvullend workshopprogramma rond vrouwelijk leiderschap, verbindend netwerken en glamping.

Praktisch

Locatie

Leistraat 1, 2222 Wiekevorst

Het prachtig Bernheim Helend Land waar Moeder Natuur ons ten volle kan omarmen.

Eten en drinken

Eten en drinken is inbegrepen in het ticket en is volledig vegan. Graag je eigen bord, bestek drinkfles en afdrooghanddoek meenemen.

Bereikbaarheid

Parkeren kan op de locatie zelf.

Je kan met het openbaar vervoer tot Station Heist-op-den-Berg geraken. Van daaruit kan je bus 512 Wiekevorst (halte Wortelbaan) nemen. Het is ook mogelijk om te carpoolen. 

Eet-restricties

Indien je bepaalde dingen niet kan/mag eten, gelieve dit door te geven aan het team via mail naar keuken@vrouwenfestival.be.

Overnachting

We overnachten samen op het terrein in een eigen tent of camper. Overnachting is inbegrepen in het ticket.

Carpoolen

We moedigen aan om samen te rijden. Via een carpoollink kan je in contact komen met andere vrouwen om samen te rijden.

Heb je nog praktische vragen?

Veelgestelde vragen

 • Wat houdt het in om een vrijwilligster te zijn?
  Deelnemen als vrijwilliger is een fijne manier om mee je schouders te zetten onder de uitbouw van dit bijzondere evenement. Als vrijwilliger word je ingezet voor taken in de keuken, de bar, bij het vuurteam, op het terrein, bij de opbouw en afbouw, als EHBO-vrijwilliger, algemene netheid of bij sanitair.
 • Wat verwachten wij van jou?
  Jouw passie en enthousiasme om er samen een heerlijk festival van te maken. Je houdt je agenda vrij op de afgesproken data en je hebt de bereidheid om op een opbouwende, verbindende en respectvolle manier het festival mee te realiseren. Je bent 100% aanwezig op het festival. Gezien we werken met een gesloten cirkel tijdens het festival rekenen we op jouw aanwezigheid van bij de start tot het einde. Je werkt actief mee aan de promotie van het vrouwenfestival: flyers verspreiden, vrouwen warm maken om deel te nemen, delen op Facebook, vermelden in je nieuwsbrief, …
 • Wat bieden we jou aan als vrijwilligster?
  De mogelijkheid om onderdeel te maken van een fantastisch team van sisters die bijdragen aan het festival. Een planning met ruimte voor deelname aan een groot deel van het programma. Vier heerlijke en verbindende dagen inclusief maaltijden en overnachting. Een korting van €214 op jouw ticket! Je betaalt €230 i.p.v. €444. Als vrijwilliger word je ook uitgenodigd op onze grote samenkomdag 5 mei op het Bernheim Helend Land. Hier zal je alle andere medewerksters ontmoeten en zetten we samen het veld voor het festival in augustus. :)
 • Welke opties zijn er als vrijwilligster?
  OPTIE 1: Opbouw/afbouw: Je helpt bij de volledige opbouw (5, 6 en 7 augustus) en afbouw (12 en 13 augustus). Je bent vrij tijdens het festival. OPTIE 2: Deco team Je maakt deel uit van het deco team en komt vooraf tijdens onze creatie weekends minimum 3 dagen mee creëren. Daarnaast help je 3 dagen aan de opbouw (6, 7 en 12 augustus). Je bent vrij tijdens het festival. OPTIE 3: Tijdens het festival Je werkt halftijds tijdens het festival en je helpt 1 dag aan de opbouw OF afbouw.

Kom in contact

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen?
Laat het ons weten via het formulier hieronder.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page