top of page
IMG_5516.jpg

Visie & Team

Ontdek hier de visie van het Vrouwenfestival

Het Vrouwenfestival is een uitnodiging

 

om te openen naar ons vrouw-zijn in al haar facetten en om dit vrouw-zijn te vieren samen met andere sisters. Het is een sacred space waarin de vrouwelijke energie kan dansen en bewegen, en waarin ze zich de diepe connectie met de Grote Moeder en haar elementen mag herinneren… 

 

Zoals het element Aarde, is het festival een zachte en veilige bedding waarin we gedragen worden om te verbinden met wie we werkelijk zijn. Het is een plek waar alle stukjes van onszelf welkom zijn om gezien en gehoord te worden. Een plek waar duurzaamheid en ecologisch leven voorop staan om zowel ons eigen lichaam als het lichaam van Moeder Aarde te helen en te eren.  

 

Zoals het element Water, voedt het festival ons lichaam en onze ziel zodat we samen kunnen groeien en bloeien doorheen deze drie dagen. Vertrouwen in sisterhood en in de wijsheid van de baarmoeder mag hersteld worden terwijl we de stroom van creatie tot diep in het lichaam voelen… en dit laten samensmelten tot één groot veld van Liefde. 

 

Zoals het element Lucht fluistert in onze oren en speelt met onze haren, zo ook horen we tijdens dit festival de fluisteringen van de wijsheid van de vrouwen die voor ons gekomen zijn en wiegen we mee op de kennis van de maan, de zon en de sterren boven ons. 

 

En zoals het grote Vuur dat tijdens het hele festival zal branden, is ook elke vorm van vurigheid welkom op dit festival. Gestamp op de grond, getrommel op de drums, geschreeuw vanuit vreugde of pijn. Het Vuur begeleidt ons tot diep in het bekken opdat we herinnerd mogen worden aan onze sensualiteit, onze levensvreugde en aan de authentieke oerkracht van het vrouw-zijn.

 

Dat de heling, de vreugde en de verbinding van dit festival nog dagen, weken en maanden mogen nazinderen en bijdragen aan het openen van onze ware kracht als vrouw. 

 

Aho!
Elke.HEIC

Onze vrouw van het Vuur en leading lady van het kernteam is Elke Doornaert. Zij is gepassioneerd door de wijsheden en de stroming van het goddelijke lichaam, en zij zorgt ervoor dat we steeds vanuit vertrouwen en gronding onze focus met het team behouden. Naast het festival begeleidt ze anderen via energetisch lichaamswerk en werkt ze als handpoking tattooartiste. 

www.rit-ueel.com

Elke Doornaert

Onze vrouw van de Lucht is Manon-Celine Pelleriaux. Als jongste van het team zorgt ze voor de marketing van het festival en staat ze ook in voor de nodige portie luchtigheid en speelsheid tijdens de meetings. Ze is gepassioneerd door de goddelijke dans tussen mannelijke & vrouwelijke energie en begeleidt als coach/teacher andere vrouwen op dit pad om meer balans te vinden tussen deze twee energieën in zichzelf.

www.manon-celine.com

Manon-Celine Pelleriaux

IMG_5846.HEIC

Onze vrouw van het Water is Wouke Daki. Vanuit een connectie met Spirit en de andere werelden brengt deze medicijnvrouw ons telkens terug naar het hart en naar de kracht van ceremonie en gebed. Zij is verantwoordelijk voor de vrijwilligers en workshopfacilitators die mee instaan voor het creëren van het festival. Buiten het festival begeleidt ze mensen tot de kern van hun wezen via traumaverwerking, energetische healing, soundhealing, mantracirkels, yoga en sauna's/zweethutten voor vrouwen.

ampushnua@gmail.com

Wouke Daki

Onze vrouw van de Aarde is Griet Allaert. Haar gegronde energie kan ze dagelijks kwijt in haar strategische marketingbureau. Daarnaast is ze al jaren zich aan het verdiepen in bewustzijnsontwikkeling, (innerlijke) alchemie, Life Force Ritual, Chi Kung, en Shiatsu.

Griet Allaert

Griet Allaert.jpg

Coördinatrices

Leer de vrouwen kennen die het Vrouwenfestival laten leven.

We hebben nog enkele coördinatrice-rollen openstaan. Voel jij je geroepen om het Vrouwenfestival te helpen organiseren? Meld je zeker aan! 

bottom of page