top of page
CDL_1817-min.jpg

Ontdek het Land

Het Vrouwenfestival gaat door op Bernheim Helend Land te Wiekevorst. Het is een plek waar groei, verbinding en zelfverwezenlijking centraal staan. Met respect voor mens, dier en plant en in harmonie met Moeder Aarde. Een veilige haven waar mensen kunnen groeien tot hun volle potentieel.

Healing Area

De Healing area bestaat uit 4 tenten waar je op verschillende momenten naartoe kan gaan om een healing te ontvangen. Deze healings zijn gebaseerd op vrije bijdrage met een maximum van €15 (de prijs wordt bepaald door de healster zelf). 

De momenten waarop je in de Healing area terecht kan zijn: 9u30-12u30, 13u30-16u30 en 19u-22u.

Welke healings worden er aangeboden?

Workshop Area

CDL_0996.jpg

Er zijn 8 workshoptenten waar de meeste workshops zullen doorgaan. Elk van deze tenten heeft haar eigen naam gekregen volgens de archetypes van de vrouw. Dit zijn magische portalen waar vrouwen zichzelf dieper mogen ontdekken. 

Zweethut

IMG_1644.jpg

Welkom in onze temazcales voor vrouwen, korte zweethutten elke ochtend tijdens het Vrouwenfestival. In deze Tempel van de Aarde kan je gronden, ankeren en zuiveren met de kracht van het kruidenwater. Een liefdevolle warme Womb waar je alle bewuste of onbewuste spanning,

ballast, pijn, verdriet, frustratie, kan vrijgeven aan de aarde en het water. Om voorbij alle verhalen dichter bij jezelf te komen, je hartslag terug te verbinden met het hart van Moeder Aarde en te herinneren wie je werkelijk bent. Het Vrouwenfestival gaat door met afnemende maan, een ideale periode om in een zweethut vrij te geven wat je niet langer nodig hebt. We bieden deze zweethutten aan elke ochtend, voor het ontbijt. Heerlijk om deze Vrouwelijke Womb in te gaan bij aanvang van de dag. Met veel water en kruiden!

 

De vorm van de zweethut symboliseert de heilige baarmoeder van Moeder Aarde. Als we de baarmoeder van de Aarde binnen gaan, dan geven we vrij wat we niet langer nodig hebben, om te reinigen en herboren te worden, om onze energie te hernieuwen met de kracht van aarde, water, vuur en lucht. Zo kunnen we ons de oorsprong van alle leven herinneren, en alle oerkrachten, waar we vandaan komen en waar we heen gaan. Een zweethut is een proces van overgave. Het helpt ons om te zuiveren, om kracht te winnen, om met een heldere geest en visie ons dagelijks leven tegemoet te gaan.

Er zullen dit jaar TWEE zweethutten staan op het festival, begeleid door de kracht en jarenlange ervaringen van Veerle Phara en Wouke Daki.

Ontdek het zelf !

Tijdens het festival zijn er nog meer fijne area's die je ter plaatse kan beleven zoals:
de Watertempel, de Waterlagune, het Grote Vuur, Yoni en de magische Eik. Welkom!

bottom of page