top of page
DSC_0376.jpg

Ontdek het Land

Maak kennis met de verschillende area's van het festival

Het Vrouwenfestival gaat door op Bernheim Helend Land te Wiekevorst. Het is een plek waar groei, verbinding en zelfverwezenlijking centraal staan. Met respect voor mens, dier en plant en in harmonie met Moeder Aarde. Een veilige haven waar mensen kunnen groeien tot hun volle potentieel.

Healing Area

De wereld rondom ons is aan het veranderen, dat vraagt van ieder van ons een shift in bewustzijn. Samen met de drum reizen we doorheen jouw onderbewuste lagen. Ontdek de kracht van de richtingen, we werken rond een centrale vraag en laten het veld ons meenemen samen met voorouders, krachtdieren, 5D dimensies en zoveel meer. Laat je verrassen, boost jezelf en het collectieve veld tijdens deze workshop.

Jill Vernelen

www.novamvitam.be

Healing tent

De healingstent is een plek waar vrouwen ondersteuning krijgen in hun proces via een individuele begeleiding of sessie. Het is een plek waar ze gezien en gehoord worden en waar heling centraal staat. De healingstent is doorlopend open en er zijn steeds 4 healers beschikbaar voor de deelnemende vrouwen.

Maantent

Deze tent wordt een plek waar workshops doorgaan onder leiding van Mieke Anthuenis. Zij zal hier allerlei rituelen, zuiveringen en heling workshops brengen rond de baarmoeder.

Watertent

De watertent is de plek waar alle emoties mogen stromen en waar je als vrouw de ruimte kan nemen om hiermee aanwezig te zijn. Het is een plek waar het element Water centraal staat en volledig omarmd wordt in al haar vormen. Er zullen op verschillende momenten soundhealings plaatsvinden en op zondagochtend zal er een Heilig Was Ritueel doorgaan. De tent is doorlopend open.

Welke healings worden er aangeboden?

Workshop Area

67febdcc-be8b-4eb7-a5a4-865931177b9a.JPG

Er zijn 8 workshoptenten waar de meeste workshops zullen doorgaan. Elk van deze tenten heeft haar eigen naam gekregen volgens de archetypes van de vrouw. Dit zijn magische portalen waar vrouwen zichzelf dieper mogen ontdekken. 

Dans- en Verteltent

"Een plateau waar je je kan laten betoveren door wat wordt verteld en verbeeld, wat wordt beleefd en gespeeld."

 

Tijdens de workshopmomenten zullen hier workshops plaatsvinden waar vertellingen en dans samenvloeien om de vrouwen tot diep in zichzelf te begeleiden.

Zweethut

IMG_1644.JPG

Het vrouwenfestival gaat door met de herfstequinox, een ideale periode om in een zweethut te landen, je te verbinden met de elementen en vrij te geven wat je niet het najaar mee wil nemen. We bieden deze zweethutten aan elke ochtend, voor het ontbijt. Heerlijk om deze Vrouwelijke Womb in te gaan bij aanvang van de dag. Om te zuiveren, dichter bij jezelf te komen en je lichaam te koesteren. Met veel water en kruiden begeleidt Medicijnvrouw Veerle Phara je in deze reis naar binnen!

 

De vorm van de zweethut symboliseert de heilige baarmoeder van Moeder Aarde. Als we de baarmoeder van de Aarde binnen gaan, dan geven we vrij wat we niet langer nodig hebben, om te reinigen en herboren te worden, om onze energie te hernieuwen met de kracht van aarde, water, vuur en lucht. Zo kunnen we ons de oorsprong van alle leven herinneren, en alle oerkrachten, waar we vandaan komen en waar we heen gaan. Een zweethut is een proces van overgave. Het helpt ons om te zuiveren, om kracht te winnen, om met een heldere geest en visie ons dagelijks leven tegemoet te gaan.

Ontdek het zelf !

Tijdens het festival zijn er nog meer fijne area's die je ter plaatse kan beleven zoals:
Het Grote Vuur, Yoni, Blessing en de magische Eik. Welkom!

bottom of page